Köszönet az adományokért

Köszönetet mondunk és köszönetet tolmácsolunk közel 100 család nevében, akik részesültek a meghatóan nagylelkű és önzetlen felajánlásokban.

Különösen megindító és sok örömet okozó meglepetés volt a Biatorbágyi Általános Iskola saját akciója, mikoris csokoládé adakozást hirdettek az iskolában nehéz életkörülmények közt élő családok részére. Hatalmas érték, mikor gyermekként átélheti valaki, hogy adni jó. Emellett láttuk, hogy mekkora öröm volt ezt a megajándékozott családoknak átvenni! Hálás köszönet a kezdeményezőknek, a szervezőknek és a bőségesen adakozó gyermekeknek!

Köszönetet mondunk továbbá azoknak a családoknak, akik cipősdobozba csomagolt kedvességgel teszik szebbé közel 90 gyermek karácsonyát. Köszönjük az Önkormányzatnak, hogy a gyűjtést koordinálta.

50 család mond köszönetet a Biafoodnak és az Andrész cukrászdának, akik különleges karácsonyi menüt ajánlottak fel és szállítanak ki nekik december 23-án.

Az Önkormányzatot, a Katolikus Karitászt és rengeteg egyéni adakozót is köszönet illet tartós élelmiszer felajánlásáért, amivel kiegészítve a közel 100 család csomagját, próbáltuk könnyebbé tenni az idei karácsonyukat.

Köszönjük azokat az egyéni felajánlásokat, akik tárgyi eszközökkel ajándékoztak meg rászoruló családokat, vagy exkluzív élelmiszereket ajánlottak fel!

Látva a családok, idősek, vagy épp betegek, magányosak örömét talán nem merészség leírni, hogy sikerült az öröm szerzés.

„A világ összes anyagai között a szeretetnek van a legerősebb kötőképessége és a legnagyobb teherbíró ereje.” C. H. Spurgeon

Minden adományért és felajánlásért köszönet!

/Simon András grafikája/