Kipikopik Játszóház

 Kikpikopik Jatszohaza

2051 Biatorbagy
Fo utca 94.
T:06-20-934-6200
 
Biatorbagyon a Kozossegi Hazban mukodik a Kipikopik Jatszohaza, nevet Marek Veronika kedves gesztenyefigurairol kapta. A kezdemenyezes celja, hogy lehetoseget kinaljon 0-3 eves koru gyermekek reszere jatekra es kortarsakkal valo egyuttletre, minden munkanap 10-13 oraig.
Alternativ lehetoseget kinalunk azok szamara, akik nem gyermekuk napkozbeni felugyeletet kivanjak megoldani, hanem szeretnek, hogy a kicsi talalkozzon, egyutt legyen mas gyerekekkel.
A jatszohazat minden Biatorbagyon elo gyermek igenybe veheti 0-3 eves korig ingyenesen.
Legfontosabb jatszohazi tevekenyseg a szabad jatek, mely mindenki szamara biztositott. Szervezunk programokat is a gyerekek szamara, melyekkel szinesiteni kivanjuk a jatszohazat, erdekesebbe tenni az ott toltott idot.
A jatszohaz mobil, ami azt jelenti, hogy minden reggel berendezesre kerul a jatekter, valamint a vegen minden ujra elpakolasra kerul. A jatekter ugy van kialakitva minden nap, hogy tobbfele tevekenyseget is kinal a gyerekeknek. Lehet gyurmazni, rajzolni, csuszdazni, motorozni, a szonyegeken epiteni, autozni, babazni, mondokazni, enekelni. Minden gyerek kedvere valogathat a lehetosegek kozott.
 
 
                                                                                              Szikra Agnes