Kipikopik Játszóház

 

 

Kipikopik Játszóháza

2051 Biatorbágy

Fő utca 94.

T:06 30 337 4789

Nyitvatartás: hétfő-csütörtök: 10:00 -13:00

péntek: 10:00 – 12:00

Biatorbágyon a Közösségi Házban működik a Kipikopik játszóházanevét Marék Veronika kedves gesztenyefiguráiról kapta. A kezdeményezés célja, hogy lehetőséget kínáljon 0-3 eves korú gyermekek részére játékra es kortársakkal való együttlétre.

Alternatív lehetőséget kínálunk azok számára, akik nem gyermekük napközbeni felügyeletét kivánják megoldani, hanem szeretnék, hogy a kicsi találkozzon, együtt legyen más gyerekekkel.

A játszóházat minden Biatorbágyon elő gyermek igénybe veheti 0-3 eves korig ingyenesen.

Legfontosabb játszóházi tevékenység a szabad játék, mely mindenki számára biztosított. Szervezünk programokat is a gyerekek számára, melyekkel színesíteni kívánjuk a játszóházat, érdekesebbé tenni az ott töltött időt.

A játszóház mobil, ami azt jelenti, hogy minden reggel berendezésre kerül a játéktér, valamint a végen minden újra elpakolásra kerül. A játéktér úgy van kialakítva minden nap, hogy többfelé tevekénységet is kínál a gyerekeknek. Lehet gyurmázni, rajzolni, csúszdázni, motorozni, a szőnyegeken építeni, autózni, babázni, mondókázni, énekelni. Minden gyerek kedvére válogathat a lehetőségek között.

                                                                                              Szikra Ágnes